Matlagning med tjejerna.

Står här i köket med Linda och Emma, dom fixar en sallad. Och idag är det ju Nyårsafton som ni alla kanske redan visste.
Sååå... Gott nytt år!

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. För om det händer någonting så skulle jag skriva det. Hehe. Hoppas ni alla har det bra.
Puss och kram / emma


21:26

Hejsan bloggen! :) och godkväll. Jag sitter här med Vilma i famnen, hon ligger här och har precis somnat till. Gud så gullig katt.
Och för den som inte har läst min blogg tidigare idag så måste jag säga att vi har köpt katt. Det var planerat till imorgon men vi fick ta henne idag.


Väldigt söt, eller hur?
Har längtat så mycket efter att ha en fyrbent gosig liten sak i huset sen vi tog bort våra hundar. Det är liksom så mysigt.

Jag hoppas alla har en bra kväll. Tänker jag ha, massa myys.. Ska titta på film och ta det lungt. ingenting ovanligt med att jag tar det lungt en hel kväll? :)


Puss / emma


Katt?!

Väldigt konstigt uppdatering nu för tiden tycker jag, även om den inte är dålig så är den nog inte den bästa heller. Jag vet inte hur jag ska förbättra det. Mer bilder? Flera inlägg? Alltså jag vet ärligt talat inte och tror inte att jag tänker lägga ner nå mera tid på att tänka på det. Har väl annat att göra som alla andra har :)

Sitter bara här som vanligt när jag bloggar. Lyssnar också på musik som vanligt. Det är väl ingenting ovanligt för er läsare antar jag?

Ska inte göra så mycket idag tror jag. Vaknade kring halv 11 och efter det har jag inte gjort ett piss. Jo! Fixat mig men räknas det? :P
Juste, senare idag ska jag och min familj åka och titta på en katt som vi mest troligtvis tar hem imorgon. Sjukt roligt det kommer blir.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik& sen åker jag.


puss / emma

Easy come, easy go

love it.

Easy come, easy go

That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open -
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same


No, no, no, no

Black, black, black and blue beat me till I'm numb Tell the devil I said “hey" when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had


And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya  Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same


If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you're a liar Cause you never, ever, ever did baby...

But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no






Du måste förstå..

Sämsta uppdateringen

Hej bloggisen! :) Har varit fullt upp dom senaste 4 dagarna så har tyvärr inte haft tid för bloggen men den tiden tas igen nu.

Fredag - Julafton & jag var överlycklig. Fick en klocka, present kort för 1800 kr och smink.

Lördag - Jag var hos mormor& morfar och hälsade på. Ingenting ovanligt, gör det varje dag efter julafton. Nu vet ni det. Emma kom också hit på kvällen och sovde här till söndag.

Söndag - Emma och jag vaknade typ 10, såg en film och sen åkte hon hem. Några timmar efter det kom Linda. Hon sovde här.

Måndag - Jag, Linda & Emma var i Luleå och shoppade. Jag hade sjukt kul. Jag älskar dom två tjejorna. :)

Tisdag ( Idag ) - Idag ska jag faktiskt inte göra så mycket tror jag. Har ingenting planerat. Blir väl att ta det lungt.
Onsdag ( imorgon ) - Inga planer.

Torsdag - Inga planer.

Fredag - Nyår. Massa kul. Får skriva mer om vad som händer dom dagarna det händer någonting!

ha det bra allihopa!
puss / emma

God Jul!

Till att börja med ska jag säga God Jul! Och jag hoppas alla har en underbar dag :)
Jag vaknade nyss och jag måste säga att jag har sovit lika knasigt som vanligt, haha.. Jag är 5 år igen!

Sitter här och lyssnar på lite julmusik. Resten av familjen sover nog fortfarande. Har inte tänkt väcka dom, för dom är så griniga.

Jag tänker inte säga nå mera, jag tänker lyssna på musik ett tag till. Och sen så har förhoppningsvis dom andra vaknat och då ska vi nog äta frukost.

LOVE IT



puss / emma

Bilder







Två onödiga bilder som jag kände föratt slänga in! :)
usch...

Dan före dan..

Hej! Jag måste bara säga att gud vilket härlig känsla det är att det är julafton imorgon men jag måste också säga att det känns absolut inte lika roligt det här året som det har gjort alla andra år. Har man börjat bli stor kanske?
Varit i Luleå idag med familjen och köpt lite julklappar, fanns väldigt mycket fint där måste jag säga. Mycket som jag ska köpa på söndag på mellandagsrean.  Tror jag iallafall, man kan alltid hoppas.

Har inte haft någon dator som 2 senaste dagarna, lite tjaffs bara. Men idag tog jag tillbaka den, helt själv. Kände att jag ville skriva här så.. Jepp! Här är vi.
 Tänkte faktiskt inte säga så mycket mera. Har inte hänt så mycket. Jo, det var avslutning igår men det var väl ingenting speciellt. Vet inte om mina betyg var så jätte bra, dom hade kunnat vara mycket mycket bättre.. men det kommer till våren! :) Right?

Som sagt, ska inte sitta här och skriva en massa önodigt. Tänkte att jag slänger in en SKIT dålig bild på mig själv och sen får det räcka för idag.

God Jul och puss på er allihopa! / emma



 

Ser ni, jag ljuger iallafall inte om att jag har dålig mobilkamera! ;)


Godmorgon Sverige!

Hej och godmorgon  på er alla :) hoppas alla har sovit jätte bra för det har jag. Somnade kring 22:00 tror jag. Kollade på Jersey Shore och efter det somnade jag direkt. Pang bom :)

Ligger fortfarande kvar i sängen och känner lugnet, ska väl snart gå upp och göra frukost. Får nog bli gröt eller nåt. Blir ingen skola idag. Innebandyturnering missar man, ooooj så farligt!
Tror jag uppdaterar senare då jag har någonting att säga till folket.


puss på er och ha nu en bra dag! :)


Stor städning

Jaa, ni ser ju vad det är för rubrik! Har inte hunnit städa när jag har varit hos Linda i helgen. Så jag gör det nu så slipper jag göra det till helgen då jag ska göra massa annat roligt. Hade tänkt att jag skulle dammsuga lite bara, men jag lovar att det kommer bli vääldigt stor skillnad sen. Haha.

Kom faktiskt precis från duschen, känner mig som en ny människa. Borde det vara så eller?

Har också hunnit kollat runt på lite olika bloggar. Och jag vet. Även jag kan väl vara sån ibland men jag ska säga vad jag tycker om att göra ett inlägg med ungefär 3-4 ord.
Jag tycker det är... TRÅKIGT
Ordet tråkigt kan tolkas hur som helst, jag hatar alla fjortisar som gör en massa onödiga inlägg där det står
: "Kuk, fitta osv"
Alltså visst, man får skriva vad man vill på sin egna blogg men om man verkligen vill att folk ska läsa och bli intresserade så kanske man måste skriva lite mer än så.
Det är väl min åsikt om korta och omogna inlägg på bloggar
.

Jag vet att jag inte är den enda som stör mig på detta och jag vet dock också att ingen kommer kommentera det här inlägget eftersom att jag inte är nog bra att disskutera mina egna frågor på bloggen.

Tycker också att jag behöver variera mig lite och skriva om lite allt möjligt inte bara vad jag gör på dagarna typ.. Sitter på skolan och sånt där. Ska fundera över saken och sen får vi se hur det blir med mina inlägg. Vääldigt sugen på att få lite förslag men det lär aldrig hända.


Nu står dammsugaren och väntar på mig en bit bort, bäst att börja innan någonsur eller rättare sagt förbannad familjemedlem drar ut datorn ur rummet.

"A man's gotta do what a man's gotta do."


Middags dags.

Snart är det dags att äta någonting tycker jag. Vad vi ska äta kan jag faktiskt inte säga för jag vet ingenting ännu eftersom att jag sitter vid datorn och nördar! :) Vad säger ni om det snyggingar?


Nu tänker jag faktiskt inte uppdatera bloggen någe mera idag, så hade jag tänkt det iallafall sen får vi se hur de blir med det.

Vart ett kort och ointressant inlägg nu. Hade ingenting annat att göra så jag tänkte att jag passar på att skriva någonting medans jag orkar hålla ögonen öppna. Är verkligen jätte trött.


Puss / emma


Funderingar

Sitter här och funderar på just att byta till något roligare tema, om man hittar något. Är inte så himla insatt i det här och vet inte hur jag vill att min blogg ska se ut. Men orkar absolut inte ta hjälp av någon eftersom att det är min blogg och jag vill faktiskt lyckas med den själv. :)

Är hemma från skolan nu iallafall, känns väl rätt okej och mitt humör i övrigt är väl också rätt okej!

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, lyssna på musik och fixa till min egna blogg. Önska mig lycka till people.


puss / emma


trött, glad, hungrig

Hej på er alla! Hoppas alla har haft en lika rolig helg som mig. Sitter just nu på skolan och chillar i ett grupprum med Linda & Emelie. Orkar tyvärr inte arbeta med uppsatsen som jag verkligen behöver skriva lite på eftersom att den typ ska vara klar efter jul nån gång. Ja, vad vet jag?! :)

Det har varit en helg med mycket skratt och svammel, det gillar jag! haha, jag älskar mina dampflickor xd <3 förlåt men jag hittar inget bättre ord. Ha-ha..

Som sagt, sitter på skolan och känner mig vääldigt väldigt trött.. Inte blivit så värst många timmars sömn inte men det är de helt klart värt! Direkt vi kom till skolan så somnade vi typ i soffan i fiket och låg där i ca. 1 timme. Så kan det faktiskt gå när man är trött. Tur att vi inte gör så mycket viktigt på lektionerna nu, haha.. Jag låter väldigt lat när jag sitter och skriver det här. men ja..

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Vad säger ni om det sötnosar? Det jag längtat mest efter att att få vara ledig. Sova läänge och bara ta det lungt och inte behöva känna att man måste göra någonting hela tiden.

Ska på mellandagsrea i Luleå med Linda på söndag eftersom att det inte finns nå jävla klädaffärer här i skit kalix (störstahålan i världen)

Sen så när jag säger så.. Så är jag faktiskt väldigt sugen på att flytta från mamma och pappa. Känns som att ibland blir det lite mycket gnäll. Som att man inte klarar sig själv. Jag vet att jag bara är 15 men jag känner ändå att det skulle vara skönt även fast det kanske inte är så roligt att bo själv. Men det kommer ska ni se, det kommer..

Och just nu känns det verkligen som att jag behöver äta och sova ordentligt! Ska åka hem med 11:40 bussen från skolan och när jag kommer hem så ska jag slänga mig i sängen. :) UNDERBAR KÄNSLA säger jag bara.


puss på er allihoopa! / emma




 Jag vet att ni har sett den här bilden förut och jag vet att jag är väldigt tråkig som lägger upp samma bild.

puss

fredag, åhherre..

Äntligen fredag eller vad man nu säger. Just nu vill jag bara ha lov lov lov. Orkar inte med skolan läängre.

Ska inte göra någonting speciellt idag, blir att ta det lungt å sånt där. Kommer bli världens bästa helg de här. Haha!

Tagga tjejer. :) <3


Uppdaterar senare ikväll. Dvs om det har hänt någonting.

Puss på er alla, ha en bra fredag!


Skotta, skotta..

Känner mig väldigt duktig just nu om jag får säga de själv :) varit ute och skottat i snöstormen + att jag har lagat mat.
Nu ska jag bara luta mig tillbaka, lyssna på lite go musik och ta det vääldigt lungt resten av kvällen, hoppas att ni också har gjort någon nytta idag, för då lovar jag att ni har samma känsla som mig just nu! Man liksom svävar på moln ett tag, sen så somnar man..  haha

ajja, hoppas alla har en fortsatt underbar, mysig och gosig kväll!

älskar er allihopa, glömt inte de


puss / emma


ännu en gång, ny header.

Bytte header igen pg.a att jag inte var riktigt nöjd med den andra :) men jag ska allt göra någon riktigt bra header efter jul nån gång, känner bara att jag inte orkar just nu.


puss!

it's time to face the truth, i will never be with you

Härliga torsag! Snart är det äntligen helg gud så skönt säger jag bara. Tänkte att imorgon måste jag hinna köpa lite julklappar och lite smått å gott :) Vad jag ska köpa kan jag tyvärr inte skriva här eftersom att det är till Linda jag ska köpa det och det blir ju lite tråkigt om hon får veta vad det är ;)

Sitter iallafall just nu och lyssnar på massa skön musik, som faktiskt är bättre än någonsin om jag ska vara ärlig.

Linda fyller 15 år i helgen och det ska firas. Såklart! Åker tillhenne på lördag och är där. Mysigt mysigt.
Och jag säger grattis till henne redan nu eftersom att jag inte kommer orka göra det imorgon eller på lördag. :) 

Grattis Linda, jag älskar dig!



Uppdaterar senare.

puss!

Otroligt, Orolig, Rolig

Onödigt inlägg. Tänker inte ens skriva någonting. Godnatt allesammans!

Konstigt

Kom precis hem från skolan vilket känns väldigt konstigt. Började klockan 14:00 och skulle ha slutat 20:00 men eftersom att jag är så busig åker jag hem tidigare med Emelie. :)

Har iallafall varit en toppen dag måste jag säga. Ur rolig dag om jag ska vara ärlig.

10 dagar kvar till julafton och jag längtar som självaste toket. Och på tal om trollen.. haha!




Min önskelista 2010:

1. Presentkort på olika klädaffärer.
2. Pengar.
3. Klocka, kan inte komma ´på vad den heter just nu.

Inte så lång önskelista det här året eftersom att jag känner att jag har det mesta. Men pengar och presentkort sitter aldrig fel. Såå.. People, nu vet ni vad ni ska köpa till mig ;)

Hoppas alla har det super duper bra, ska lägga mig i sängen och kolla på tv nu.


puss / emma

Spara pengar, jootjena!


MÅSTE LÄSAS!
om de nu är ngn som läser ;)

Helt super duper glad just nu, har pratat med både mamma och Lill-Linda om att åka utomlands. Mamma säger att det är helt okej bara jag sparar till det själv och betalar osv. Och linda, jofan.. Henne tvingar jag med! Vare sig jag ska betala eller inte! :)
Så nu är det bara spara pengar och när dom finns så ... jävlar :) haha. Sjukt roligt det kommer bli.

Pengar Pengar Pengar...

Alltså, vad gör man utan pengar? jag menar.. Det går liksom inte att göra någonting om man inte har pengar


Ouuuff, taggar verkligen det här nu och hoppas att det blir av! ;) 















du är finast i världen
jag älskar & saknar dig älskling,!


Bra där ..

Haha duktig man är! Lovar att skriva MINST ett inlägg per dag. Men hur länge höll de va? :)
Iallafall, måndag igen.. Inte länge kvar till jullovet nu, är så sjuukt less på skolan så jag vill bara spyy!

Har precis börjat fixa mig och dagen börjar med ett läkar besök kl.7.30. Efter det får man skjuts till skolan. Senare idag haha, ska jag väl.. bara ta det lungt som alla andra dagar och typ fundera på julklappar å grejer.  Köpte Lindas igår. Går väldigt segt för mig att köpa sånt där eftersom att jag har svårt att bestämma mig vad jag ska köpa.

Nu tillbaka till fixet, får skriva senare! :)

puss/ emma

all i need is you -

Stått i köket med lillebror och fixat Tacos, mmm så gott det var :) Nu ska jag och min familj alldeles strax åka iväg och besöka min mormor och morfar. Ett tag sen man hälsade på dom så det är väl dags. Man måste ju passa på liksom.

Vad händer i helgen?
Själv ska jag på bio men med vilka vet ja inte ännu.. Linda och mest troligtvis några andra också.. Ska bli skoj.

Ajja, jag hoppas verkligen att dom som ska partaja, se på film eller göra någonting annat har det riktigt bra.

 gammal bild, typ sen i somras.. juni skulle ja kunna tro
puss / eemma


Äntligen fredag

Godmorgon bloggis :)
 jag har alldeles precis vaknat, det är precis att jag kommit mig upp från sängen. Börjar 9.45 idag så ska inte åka till skolan förens 9.10.
 Tror jag har gått upp lite för tidigt men det är så de är nu :) bättre än att somna om och inte vakna. Har kort dag idag, känns väldigt skönt. Har bara 2 lektioner, gud vad jag ska njuuta av att ha slutat tidigt sen :)

Nu ska jag börja fixa mig och sedan äta lite frukost, uppdaterar senare idag.

puss / emma


Ny header.




Vet att det kanske inte vart världens bästa header den här gången men jag orkade inte ha kvar den andra så.. :)


Vart tog inspirationen vägen?

Hej och hå! :) Vet att jag som vanligt inte har uppdaterat här på ett tag.. men nu så.. Har bara behövt tänkta på vad jag ska blogga om och eftersom att ingen kommer med förslag så tänker jag blogga om det jag tycker är roligt och intressant.
Så just därför ska jag slänga in en sån här lista som kanske blir nästan lite mer som en presentation. :)


enjooooy! 

Namn: Emma Brännmark


Smeknamn: typ inget?
Födelsedag: 3 Juni
Ögonfärg: blåa, kanske :)
Hårfärg: Brunt
Pluggar/Jobbar: Skola, fortfarande
Familj: Mamma, Pappa & Emil

 

FAVORIT...

Färg: Brunbeige och svart
Plats: Rummet eller ute.
Land: haha, vet inte
Film: Kommer inte på någon direkt favorit just nu..
Djur: Hundar
Skor: herregud, inte vet jag
Internetaktivitet: -

BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln: Vem gör inte det liksom? :)
Gnälla: För det mesta, tror jag
Skrika: Jupp, det är jag.
Sova: Haha, självklart
Ha ångest: Njee.. De tror jag inte
Skada dig själv med flit: haha, va?
Ta mediciner du inte borde ta: absolut inte.
Vilja dö: kan väl hända men inte allt för ofta :)
Drömma mardrömmar: det var några år sedan :)
Drömma sexdrömmar: Nope
Ta droger: Aldrig i helamitt liv!
Försöka vara annorlunda: Är mig själv.
Klä dig i svart: Ja, kanske de
Gå till kyrkan: nepp, bara om de är bröllop osv..
Gå i skolan: ja
Röka: ne
Ha sex:
Ljuga: Slutat med sånt för länge sen
Hata folk: Man kan inte gilla alla
Lita på folk: Alldeles för lätt


NÄR..

Åt du senast: nyss, bara några minuter sen
Läste du en bok senast: öhm, om kemi boken gills så är det väl typ 9 timmar sen.
Köpte du något senast: idag.
Svor du senast: Svär i varje mening.
Sjöng du senast: För ett tag sen
Klagade du senast: hehe
Är det sommar: På sommaren?


VEM...

 
Saknar du: jag saknar min jimmy. och jag saknar allt som det var förr.
Vill du döda: Ööh? vilken fråga..
Rörde dig sist:
Vill du slå: Ingen. Helst.
Kramade du sist:
Vill du prata med: íngen speciell just nu
Skrek du på sist: Mami, skulle ja kunna tro
Vill du vara som: Som sagt, jag är mig själv.
Sårade dig sist: orka
Gjorde dig riktigt glad senast: Sean banan
Fick du sms från senast: emelie
Ringde dig senast: pappa

HAR DU...


Tvångstankar: nej? eller va
Någon annan psykisk sjukdom: NEJ
Skadat någon: mja mjoo...
Färgat håret: för många gånger..
Brutit några ben: bara klantskallar som gör de :)
Några piercings: näsan, men flera ska de bli
Några tatueringar: Nix
Egen dator: Yes
Gjort bort dig rejält: yes, ångrar det inte ett dugg :)
Bra självförtroende: halvt..
Kysst någon: jodå
Haft sex: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nepp
Varit kär: varit? ja är..
Blivit kär i någon på nätet: inte på nätet men aah.. jag vet inte
Dumpat någon: japp! :)
Blivit dumpad: tror ja nog
Velat vara otrogen: ne?
Stulit någonting: haha
Lämnat landet: ne
Rymt hemifrån: halvt.
Tuttat eld på nåt: dig
Gjort något olagligt: har nog dom flesta gjort

HUR...


Går du: ja inte vetja

Svarar du i telefonen: för det mesta bara hej eller hallå :pFördriver du tiden: Sitter här, lyssnar väldigt mke på musik, är ute osv.
Mycket pengar har du: jag klarar mig ;D
Tjänar du pengar: nej faktiskt inte, gör du?
Bäddar du sängen: sometimes. bara vid speciella tillfällen :D haha
Ofta diskar du: senaste gången var typ.. på HKn men annars äre nästan aldrig eftersom att vi har diskmaskin. men om ja bakar så diskar ja väl :)
Ofta städar du: varje dag om jag ska vara ärlig men tro inte att jag damsuger varje dag, men kläder plockas det en hel del varje dag.
Många stör du dig på: Tror jag har svarat på den här frågan minst 2 gånger nu. 









ja, det var allt för den här gången och jag har faktiskt verkligen lovat mig själv att jag ska blogga varje dag nu. Iallfall fram till nyår.   :)  


RSS 2.0