måndag hela veckan

Oj! Hejsan.. Det var länge sen man skrev någonting här känns det som iallfall, sen vet jag ju inte :)
har som vanligt ingenting speciellt att säga/skriva eller vad ni kallar de.

Puss

Måndag

Det börjar bli många dagar mellan mina inlägg här på bloggen men jag uppdaterar när jag känner för det och hinner. Och just nu har jag egentligen inte alls tid. Sitter på skolan och ska skriva en uppsats om nån katastrof.
Har faktiskt inte så mycket att säga, som vanligt då vavava...


hoppas alla har det jätte bra!

puss / emma


Lördag kväll...

Sitter här och lyssnar på musik, är med linda. Färgat håret för ett tag sen. Har inte så mycket att säga. Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna så.. mja


jätte snygga linda och jätte snygga emma......



*flirt*

smått & gott

Precis hängt upp nya gardiner på rummet med min mamma. Ska alldeles strax hoppa i duschen eftersom att vattnet stängs av klockan 9. Varför vet jag faktiskt inte men ska forska vidare om det! :)
När jag har duschat tänkte jag träna på glosorna som vi fick idag till engelska provet som jag antar är om nån vecka.
Efter det ska jag kolla lite på tv eller kolla på någon bra film. Om det finns någon.


Vi hörs imorgon!
puss / emma


jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

Än så länge har den här dagen varit den näst bästa dagen i mitt liv, känns det som iallafall! Allt har bara varit bra. Har dessutom haft  utvecklings(störda)samtalet idag och mina betyg var inte alls så dåliga som jag trodde att dom var, GO Emma, Go Emma! ;) Känns väldans skönt. Nästan allt jag hörde var positivt förutom att jag fnittrar och skrattar för mycket istället för att koncentrerar mig på lektionerna.

Sitter och tar det lungt, ska snart läsa min bok som jag skulle ha läst på skolan för ca. 3 veckor sen
Det är ungefär 300 sidor och jag har inte läst en enda! Kommer ha fullt upp med den dom närmaste dagarna. Plus att jag tänkte att jag skulle skriva klart So:n som ska vara klar på torsdag (som egentligen skulle vart klar förra söndan). Vi får väl se hur det blir med de. Ska bli intressant. Haha!!

Pallt till middag idag, nomnomnom! Nåja, nu ska jag läsa lite. Sen äta och ta det lungt.

Ha det bra(äst)? :)

puss / emma


måndag och skola igen

morrn på er alla! :) missade 07:05 bussen, stod och kollade i fönstret men ingen buss som passerade och sen bara for den förbi huset.. Knas! Får vänta tills 08:05 bussen kommer då. Somnade väldigt väldigt tidigt igår kan jag säga, redan kring 8 så var jag super trött och jag tror inte att det dröjde mer än en timme så låg jag i sängen och sov. Är fortfarande trött kommer bli en tidig ikväll idag också.


Skorna jag köpte på skopunkten i lördags ;) väldigt sköna

hoppas alla får en bra dag,
puss/ emma


Söndag morgon

Godmorgon godmorgon! :) Orkade inte skriva någonting igår, var på Ikea hela dagen och direkt när jag kom hem så vart det bara montera ihop nya sängen. Tog väl några timmar eftersom att det var så  (JÄVLA) krångligt. Sen när jag var klar med det så var jag faktiskt tvungen att städa heeela rummet, tro mig.. Det var inte det roligaste jag har gjort.
 Sen när allting var klart så somna jag och har sovit enda sen dess. Köpte också ett par nya skor på skopunkten när vi ändå var i haparanda igår. Kan lägga in någon bild på dom senare idag när jag har duschat, fixatmig och vaknat till lite :) 

Hoppas alla har haft en bra helg och framförallt ett bra lov.


puss / emma  


Tönt(en) är jag

Hade tidigare idag en disskution med min lillebror om hur onödigt vi eller ja.. Jag tycker det är att "folk" på facebook skriver hur långt bort dom vill härifrån. Alltså bort. Dö.

Jag kom iallafall fram till att jag tycker att om det är så att man känner så, då kan man väl prata med någon istället för att skriva det på facebook? Bilddagboken eller bloggen?  för enligt mig är det så att man söker uppmärksamhet när man skriver sånna saker som alla andra kan läsa och kommentera.
 Det stör mig inte men jag tycker att man kan lösa det på andra sätt än så.

Verkar som att internet har blivit våran bästa vän när man inte ens kan ordna upp sina saker på andra sätt, eller? Jag vet att det finns människor som försöker söka uppmärksamhet genom att ljuga om allt som händer runt omkring en. Hur roligt är det för personerna som finns runt omkring en?


Det här spårar ur totalt känner jag och har då ingenting mer att säga om det här eftersom att då sitter jag bara och skriver en massa skit och till slut blir det någonting elakt om någon och det vill jag inte. Så därför tar det stopp här.

Imorgon vid klockan 09:00 så kommer jag och min familj att åka iväg till haparanda på Ikea föratt inhandla 1 säng till mig och Emil och det betyder att jag också kommer måste möblera om på mitt rum annars får inte de nya sängen plats. Funderar på att antingen kasta ut skrivbordet eller byrån. Eller kanske båda? Vi får se hur det blir när jag har funderat lite mer på det där.

Är jag fjantig eller är jag fjantig?!

Jag har suttit och funderat på vad jag önskar mig i julklapp, även om det är ett tag kvar så är det ju alltid bra att börja klura på sånt. Kom då på att det är en hel del saker jag vill ha till mitt rum men vill inte avslöja sånt redan, det får ni reda på någon annan gång.




Nu eftersom att det här vart ett kanske lite längre inlägg så tänker jag fortsätta skriva tills jag är klar med allt jag har att säga idag. Lovar att det kan bli flera sånna här inlägg om ni har otur, vet att det är skit jobbigt att läsa men det bryr jag mig inte om. För jag skriver faktiskt för min egen skull. Det är någonting jag inte har sagt.

Varför bloggar jag egentligen?

Kanske bara föratt skriva av sig ibland och säga vad som händer i mitt liv, tror att dom flesta bloggar bara föratt skriva vad som händer på dagarna och vad som kommer hända och vad som har hänt. Tycker dock att det är en bra andledning till att blogga. Eller vänta nu.. Varje liten människa som nu sitter och skriver.. Dom kanske sitter och skriver på sin blogg av någon speciell anledning. Jag vet inte det och tänker inte slösa mer tid på att ta reda på det heller.


Skola om några dagar.. *suck*

På måndag börjar skolan, känns som om jag behöver några veckor till att få ta det lungt, ett sommar lov. Det skulle inte sitta helt fel. Kollade mina betyg idag, såg inte så "perfekt" ut som jag trodde att det skulle göra. har IG i två ämnen, i dom ämnen jag förut hade högst betyg i. Tänker inte nämna någonting. 
Jag är bara besviken på mig själv, att det har blivit som det har blivit det kan jag inte göra så mycket åt nu. Jag får ta igen det när det går och när jag kan.

Och nu sist men inte minst..
Jag sitter faktiskt här och skriver utan att tänka om jag ska vara ärlig!
Lyssnar på lite musik till och från. Ska snart gå ner och kolla på tv med resten av familjen, det är ju trots allt fredag såå.. Jag tänkte.. Varför inte? :) Kollar aldrig på TV annars och jag vet det var väldigt roligt att veta.

Jag hoppas nu att alla tycker att det här är ett lite halvt värt inlägg och att alla har en bra fredag kväll.
Tänkte att jag uppdaterar när jag kommer hem. Det får bli se.

puss på er alla


/ eemma

 


Fredag..

Andra fredagar tänker man alltid: "Yes, äntligen fredag!" men nu är det mer "fan lovet är snart slut". Får leva med det. Har precis fixat mig och ska snart börja dra mig in till Kalix eftersom att jag åker till Luleå 14.30. När jag kommer hem.. Det vet jag inte ännu men jag lovar att uppdatera när jag kommer hem ikväll.

( vart inte att åka till luleå )


/ eemma

Nu tidens...

Nu tidens kvinna har alltid kontroll över sitt liv.
Full med glädje aldrig utan ett leende
på läpparna.

Hon är
beundrandsvärd

Detta stod på en av mina saker som jag precis hittade på mitt rum, var tvungen att skriva det eftersom att det just syftade på namnet Emma.



Nog med sånt där. Jag har faktiskt lyckats med att städa hela mitt rum, tycker det är ganska duktigt av mig men nu ska jag inte skryta för då gnäller folket. Haha, sitter och lyssnar på nån knasig musik. Blir fett glad av den iallafall! Så jag har ingen lust att sluta lyssna på de.

Har hunnit fixat mig lite halvt, ska fortsätta om några sekunder. Är man seg så är man. Har ingenstans bråttom så varför ska man stressa och hålla på?

Ha det bra!
Puss / emma

Jag håller mina ögon på dig?


Torsdag morgon..?

Godmorgon och allt vad det nu heter! Har precis vaknat, sovit som en stock hela natten, haha skönt :)

'Ska alldeles strax käka frukost och sen ska jag försöka ta tag i mitt rum dvs. Städa såklart. Ser ut som ett bombnedslag här. Kläder och grejer överallt. Så det ska allt fixas :) Efter det ska jag väl duscha och fixa mig, sen får jag hitta på någonting som vanligt. MEN före allt det här så ska jag kolla klart en film som jag började se på igår.

Uppdaterar senare.

Puss / emma


And when you smile, the whole world stops and stares for awhile

Nu sitter jag här på mitt rum och tar det lungt, har inte orkat dra igång någon film ännu men man vet ju aldrig vad som händer innan jag har somnat.. haha
Kommer då ändå inte slå på någon film den här kvällen iallafall, alldeles för trött för sånt just nu :) Får se nån imorgon istället då jag är piggare. Hade tänkt lägga mig nu, finns inte mycket annat att göra när man knappt orkar hålla ögonen öppna.

Sov gott allihopa.
Puss / emma


19:31

Hej på er allesammans! Jag kom precis hem från Piteå där jag fick spendera min eftermiddag på sjukhuset i en maskin. Hoppas alla har haft det liite roligare än mig ändå för jag kan säga att det där var ingen höjdare, haha

Sitter här och väntar på att någonting roligt ska hända, som vanligt då eller? Eftersom att jag kanske inte har någonting bättre för mig just nu. Ska väl kika på någon film eller så lite senare skulle jag kunna tro.

Imorgon är det redan torsdag, veckan går huur snabbt som helst, alltid så när man har lov. Även fast man har hur tråkigt som helst så rinner bara tiden iväg. Usch ja, så är det. Ska vara glad att det är lov över huvudtaget.

 Nu ska jag hoppa i duschen och sen efter det så ska jag fixa lite här på rummet för jag kan säga att det ser fan inte bra ut! 
 
Den här gången har jag faktiskt ingen bild att bjuda på men det får bli bra ändå, eller?

Puss / emma

Onsdag morgon

Godmorgon sötnosar! Har precis vaknat, ska snart titta på film och äta frukost, puss på att det är lov.
vaknade upp av att regnet bara slog mot rutan, hade gärnat sovit lite mera men icke sa nicke. ska alldeles strax gå ner och fixa någonting att äta, sen ska jag mest troligtvis fixa mig och hitta på någonting

kom hem från Linda igår och jag vill bara säga att Linda du ska veta att jag har så j*vla roligt med dig så det går fane mig inte att beskriva! Allt har varit lite upp och ner senaste tiden men det verkar som att allt sånt fixar sig fort mellan oss och det gillar jag. Jag älskar dig vännen!

Iallafall, det är onsdag morgon och jag tänker ha en så bra dag som det bara gå att ha, bara det slutar regna så.. ^_^
Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga och som jag sa i det förra inlägget så tycker jag bara att det är onödigt och sitta här å skriva en massa skit som jag egentligen inte orkar skriva.


fin man är då, haha :D

puss/ emma


Hos linda..

Sitter hos linda, har sovit här sen i söndags. Härligt att få komma bort från kalix ett tag ibland. Just nu så sitter Linda och klipper nå bilder som ska upp på hennes vägg senare.
Väääldigt dålig uppdatering om man så säger det, vet att jag har sagt att jag ska bli bättre men det blir man ju aldrig så jag uppdaterar när jag har lust och tid. För den delen så har jag ingenting vettigt att skriva så varför uppdatera helt i onödan?
Jag hoppas alla får ett bra höstlov för mitt har börjat bra och ska fortsätta bra.

puss / emma


RSS 2.0